Akiknek fontos a minőségi építészet

A Média Építészeti Díja támogatói különösen fontosnak tartják az építészeket, mint azokat az embereket, akiknek víziójuk van a minőségi környezetről és arról az építészetről, amelyet büszkeség és öröm létrehozni, mert szép, élhető, tartós és emeli az élet minőségét.

LEGYETEK TI IS A DÍJ TÁMOGATÓI, CSATLAKOZZATOK HOZZÁNK! >> 

 

Druck Az Austrotherm évtizedek óta a hazai hőszigetelőanyag ipar meghatározó tényezője az Austrotherm Kft., amely mindig is elkötelezett volt a minőség, az innováció, a környezetvédelem  és az energiatakarékosság mellett.

ENERGIAHATÉKONYSÁGI KÜLÖNDÍJ

t_europadesign Az Europa Design 20 éve képviseli olyan közületi terek berendezéseinek, anyagainak gyártóit, mint a Herman Miller, a Wilkhahn vagy a Barrisol, továbbá támogatja a hazai építészeti és design közösséget, és ezek oktatási, szakmai érdekvédelmi szervezeteit.

BELSŐÉPÍTÉSZETI KÜLÖNDÍJ

lechner_logo_300x300px A Lechner Tudásközpont Területi, Építészeti és Informatikai Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság az Építészeti és Építésügyi Helyettes Államtitkárság szakmai szervezete; építészeti, építésügyi, szakinformatikai, térinformatikai, térségi tervezői és dokumentációkezelői tevékenységi körrel.

LEGJOBB 1945 UTÁN ÉPÜLT ÉPÜLET REKONSTRUKCIÓJA KÜLÖNDÍJ

 t_hbreavis A HB Reavis ingatlanfejlesztéssel foglalkozó nemzetközi csoport, melyet 1993-ban alapítottak Pozsonyban. Tevékenységi köre az Egyesült Királyságra, Lengyelországra, Csehországra, Szlovákiára, Magyarországra és Törökországra terjed ki. A vállalat által eddig felépített korszerű irodaépületek, bevásárló- és szórakoztató központok, valamint logisztikai létesítmények összesített alapterülete mintegy 917 500 négyzetmétert tesz ki, emellett több mint 1 millió négyzetméternyi fejlesztés már a tervezési, engedélyezési vagy építési fázisban van. A HB Reavis teljes körűen integrált üzleti modell alapján végzi tevékenységét, mely a fejlesztést, az építést, az ingatlankezelést és a beruházáskezelést egyaránt magában foglalja. A HB Reavis erős piaci pozícióját számos díj és elismerés támasztja alá, többek között a 33 Central projektért kiérdemelt „London legjobb irodaépülete 2015” díj, valamint a CEE Quality Award „Az év fejlesztője 2015-ben” kategóriája.

MÉDIA ÉPÍTÉSZETI DÍJA KÖZÖNSÉGDÍJ – ÉPÜLET KATEGÓRIA

 t_mapei A Mapei Kft. az építőipari segédanyag gyártás- és forgalmazás egyik legjelentősebb piaci szereplője Magyarországon. Egészség- és környezettudatosan fejlesztett termékeket és szakmai szolgáltatásokat kínálnak.

MÉDIA ÉPÍTÉSZETI DÍJA – ÉPÜLET KATEGÓRIA

 t_lafarge A LAFARGE 2011 júliusában kezdte meg tevékenységét Magyarországon és az építőipar számára az egyik meghatározó cementgyártójává vált egyedi megoldásaival. A LAFARGE Cement Magyarország Kft. célja partnerei és végfelhasználó igényeinek teljes körű kiszolgálása innovatív, kitűnő minőségű cementtermékekkel – mind ömlesztett, mind zsákos formában. A hatékony és fenntartható ipari folyamatok kialakítása során a vállalat kiemelt figyelmet fordít a környezet védelmére, a természeti erőforrások megőrzésére és a helyi közösségekkel való együttműködésre is.

MÉDIA ÉPÍTÉSZETI DÍJA KÖZÖNSÉGDÍJ – TERV KATEGÓRIA

 t_canon A Canon Inc. a világ 116 országában van jelen. A vállalat az OCÉ csoport felvásárlásával a szélesformátumú nyomtatók piacának meghatározó szereplője lett. A Canon termékeit a gyorsasággal, a megbízhatósággal és a kiemelkedő nyomatminőséggel azonosítják.

MÉDIA ÉPÍTÉSZETI DÍJA – TERV KATEGÓRIA

 CRH A CRH  a világ egyik vezető építőipari vállalata, mely közel 4000 telephelyén több mint 90 000 embert foglalkoztat. A régiónkban elsősorban prémium minőségű cement és beton megoldásairól ismert. A zsákos és ömlesztett cementek széles palettája mellett kiterjedt betonüzem-hálózattal,  betontechnológiai laborokkal, átfejtő terminálokkal, valamint átfogó vasúti és közúti logisztikai szolgáltatással járul hozzá partnerei sikeréhez. Jelenleg a CRH csoport a világ 31 országában az építőipari alapanyagok széles választékát kínálja ügyfelei számára, a legnagyobb piaci szereplő Észak-Amerikában, regionális vezető pozícióval bír Európában és megvetette lábát Ázsiában is. Elkötelezettek a felelősségteljes és etikus üzleti magatartás iránt, ami segíti őket abban, hogy erős vállalatot építsenek és fenntartható módon fejlesszék üzletmenetüket.

MÉDIA ÉPÍTÉSZETI DÍJA – ZSŰRI KÜLÖNDÍJA

 t_nka A Nemzeti Kulturális Alap az elmúlt húsz évben a hazai és határon túli magyar kulturális élet finanszírozásának legmeghatározóbb intézménye lett. Fő célkitűzései közé tartozik a források stabilizálása, illetve új bevételek bevonása a pályáztatásra fordítható keretösszeg bővítéséért. Ennek érdekében az Alap az elmúlt években számos együttműködési megállapodást kötött kormányzati és civil szervezetekkel egyaránt, szakmai kollégiumai pedig átfogó támogatási programokat hirdettek meg az állami szerepvállalás erősítése érdekében a kultúra területén.
 t_dornbracht A Dornbracht korszerű és magas technológiájú fürdőszobai és konyhai dizájner szerelvényeket és kiegészítőket gyártó nemzetközi, családi tulajdonban [apa és két fia] lévő cég. A Dornbracht alapelve a “Culturing Life”, vagyis a technológiai előrehaladás, a kényelem és a minőség összehangolása.

INDEX KÜLÖNDÍJ

Holland Királyság budapesti Nagykövetsége A Holland Királyság budapesti Nagykövetsége támogatja a rendezvény holland vendégeinek – Indira van’t Klooster és Janneke Franke úti- és szállásköltségét.